Fix illetve mozgatható szúnyogháló, ablakra ajtóra egyaránt

szúnyoghálóRégen bevált módszer volt az ablak keretre szegelt szúnyogháló, viszont a műanyag ablakok megjelenésével ennek a lehetősége elég korlátozott lett. Ugyan kapható a boltokban úgynevezett öntapadós szúnyogháló, de azt be kell lássuk, hogy ezek mind anyag minőségben, mind hatékonyságban elmaradnak az általunk szerelt fix keretes szúnyoghálóktól.

Viszont mi a helyzet akkor, ha ön szeretne kihajolni az ablakon?

Mára ez a kérdés is megválaszolásra került, ugyanis létezik olyan szúnyogháló, amely mozgatható. Ezt ne úgy képzelje el, hogy a komplett keretes szúnyoghálót le kell vennie önnek (bár erre is van lehetőség cégünknél). Az egész szúnyogháló rendszer egy kis 5×5 cm-es alumínium dobozban helyezkedik el az ablaktok felső részén, ha esetleg van redőny,akkor közvetlenül alatta. Ebben a kis dobozban van a szúnyogháló feltekeredve egy tengelyre, a tengelyen belül pedig egy rugó van, amely feltekeri a szúnyoghálót, ha ön felszeretné engedni. Oldalra kap két sűrű kefével ellátott alumínium lábat, végül lentre egy akasztót, amibe a szúnyogháló teljes szélességében beleakad. Tehát röviden egy teljes alumínium keretet kap a szúnyogháló, ami az ön kedve szerint mozgatható fel és le.

Jogosan merül fel önben a kérdés, hogy akkor az erkély ajtóra is ilyen szúnyoghálót teszünk?

ablakra szerelt szúnyogháló

Természetesen a válaszunk nem. Oda ugyanezen az elven működő rendszer kerül, csak ott a háló vízszintesen mozgatható. Most biztos azon gondolkodik, hogy miért jobb ez mint a régi nyiló ajtós szúnyogháló? Máris megválaszoljuk: Helytakarékosabb, hatékonyabb, tartósabb. Ismerjük a panelházakban lévő erkélyek viszontagságait. Keskeny, nem lehet igazán elférni. Egy nyiló ajtós szúnyoghálóval ,amint felszerelte, már el is vett körülbelül 1m²-nyi helyet, az amúgyis szűkös erkélyből. Viszont a mi rendszerinknél nincs szükség plusz helyre a szúnyogháló nyitásához. Nézzük a hatékonyságot: Az általunk felszerelt háló teljes keretet kap,alul felül kefés lábat vezetik meg, és a komplett keret ráfekszik az ajtótok vagy a redőny lábaira, míg a nyílóajtónál alul felül egyaránt szükséges pár mm, hogy tudjon mozogni az ajtó, továbbá a zsanérok és a bezáráshoz szükséges mágnes szintén kitartják az ajtót, pár miliméterről van szó, de egy poloskának,szúnyognak ennyi bőven elég, hogy be osonjon és tönkre tegye az éjszakánkat.

Ne szenvedjen tovább a bogaraktól, hívjon most a lenti gomb megnyomásával vagy hagyjon üzenet ide kattintva és kérjen egy ingyenes felmérést, amely során kollégánk leveszi a pontos méretet és a helyszínen kiszámolja a pontos végösszeget.

vagy

Kérjen visszahívást!

Kérdése van? Szeretne időpontot foglalni, de most épp nem tud telefonálni? Semmi gond! Töltse ki az alábbi űrlapot és kollégánk 24 órán belül keresni fogja önt!