Reluxa, az örök klasszikus árnyékolásban

felszerelt reluxaA reluxa az egyik legrégebbi árnyékoló fajta, amely az évek során rengeteg ráncfelvarráson esett át. Kezdetben fából készültek, de az idő előre haladtával teret hódított magának az alumínium reluxa is. Az egyik legelterjedtebb árnyékolási alternatíva az olyan helyeken, ahol redőny felszerelésére nincs lehetőség. Kifejezetten népszerű megoldás irodákban, mivel ott nincs szükség teljes elsötétítésre, csak a nap beszűrődő sugarait kell terelgetni, ami igazán könnyen megoldható a reluxa forgatható lamelláinak köszönhetően.

reluxa szerelésKínálatunkban kizárólag minőségi alumíniumból készült reluxákat talál, amelyek feszített kivitelben üvegpálcával kerülnek felszelésre. Széles színkészletünkből ön választhatja ki az ön számára legideálisabb árnyalatot. A reluxák felszereléséhez nem szükséges fúrni-faragni, gyorsan, por- és zajmentesen szereljük fel.

 

Ha felkeltettük az érdeklődését, hívjon most a lenti gomb megnyomásával vagy hagyjon üzenetet ide kattintva és kollégáink egy ingyenes felmérés keretein belül le veszik a pontos méretet, megmutatják az elérhető színeket, majd a levett méretek alapján kiszámolják a végösszeget.

vagy

Kérjen visszahívást!

Kérdése van? Szeretne időpontot foglalni, de most épp nem tud telefonálni? Semmi gond! Töltse ki az alábbi űrlapot és kollégánk 24 órán belül keresni fogja önt!