Redőny javítás akár 72 órán belül!

Redőny javításRedőny javítás gyors kiszállással! Elszakadt a gurtni? Esetleg el akadt a redőny? Károsodtak a lamellák? Cégünk vállalja leszakadt redőny gurtnicseréjét (zsinórcseréjét), szétszakadt lamellák összefűzését,pótlását, felakadt redőny javítását. Számtalanszor hallottuk, hogy más cégek nem vállalnak kisebb javítási munkákat vagy ha esetleg mégis, akkor azt olyan horribilis összegért, hogy abból már majdnem egy új redőnyt lehetne gyártatni. Ha redőny javítással fogalkozó szakembert keres, akkor jó hírünk van: Megtalálta! Az esetek döntő többségében a javítási munkát már az első találkozásunk során meg tudjuk oldani, ennek köszönhetően Önnek nem kell napokat, heteket várnia, míg beszerezzük a szükséges alkatrészt, ezek általában megtalálhatóak nálunk az autóban.

Redőny javítás

Redőny javítás menete

Tudjuk milyen fontos az ügyfeleinknek, hogy az elromlott redőnyt minél előbb újra használhassa, ezért hiszünk abban, hogy a telefonos kommunikáció a leggyorsabb módja a probléma megoldásának. Csupán egy telefonos beszélgetés szükséges az időpont egyeztetéshez, mely során ön körül írja a problémát, felvesszük az adatait és egyeztetünk egy időpontot önnel, ami akár 72 órán belül is lehet, a leterheltségünktől függően. Ezután kollégáink a megadott időpontban ki mennek a helyszínre és elvégzik az ingyenes felmérést. A redőny javítás árképzése elég komplex, ezért nincs is konkrét árlistánk javítási tételekre, 1-2 fix költséges javítást leszámítva. Miután a szakembereink a helyszínre mentek, és megnézték a problémát,  közlik önnel, hogy mennyibe fog kerülni a javítás. Amennyiben ezt az árat elfogadja, neki látnak a munkának és legfeljebb pár órán belül végeznek. Ha esetleg nem felel meg önnek az ár, akkor kollégáink távoznak, és önnek egy forintot sem kell fizetnie!

Hívjon most a lenti gombra kattintva, vagy hagyjon üzenet ide kattintva és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot!

Kérjen visszahívást

Hívjon most!